logoheader

Ondernemer en echtscheiding

Ondernemers hebben in een echtscheiding vaak te maken met een zwaardere lastendruk. Deze ontstaat doordat de onderneming (eenmanszaak of bv) direct of indirect in een verdeling moet worden betrokken.

Continuïteit waarborgen
Voor u als ondernemer is het van belang dat uw zaken goed worden geregeld en dat door de echtscheiding de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar komt.
LEEF Advocatenkantoor heeft niet alleen oog voor de juridische aspecten van een echtscheiding, maar richt zich in het bijzonder op de bedrijfseconomische gevolgen ervan. Dankzij onze expertise, achtergrond en ruime ervaring kunnen wij u als ondernemer op alle belangrijke aspecten van een echtscheiding terzijde staan.

Op maat bedienen
LEEF Advocatenkantoor werkt samen met accountants en fiscalisten en beschikt over de benodigde bedrijfseconomische expertise. Het is voor u immers van cruciaal belang dat u wordt bijgestaan door een advocaat die ten overstaan van een rechter een juridische vertaalslag kan maken van uw jaarcijfers.

Met name in procedures rond alimentatie bewijst LEEF Advocatenkantoor telkens weer haar meerwaarde. Kenmerkend is onze pragmatische aanpak. Onze specialisten kunnen uw situatie snel en adequaat beoordelen en zijn in staat u op maat te bedienen.

Wilt u een oriënterend gesprek met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.« Terug naar overzicht